Patronul FCSB, Gigi Becali, a analizat, joi, FC Dinamo, scoţând în evidenţă greşelile comisie, în opinia sa, de acţionarul majoritar al clubului rival, Ionuţ Negoiţă, pentru că nu s-a implicat la echipă. "Ce vreţi? Să fiu discret? Nu, tată, nu sunt discret, că dacă sunt discret se alege praful, ca la Dinamo", a explicat Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu fac eu echipa, o face antrenorul, că el antrenează jucătorii. Se consultă cu mine. Ce vreţi? Să fiu discret? Nu, tată, nu sunt discret, că dacă sunt discret se alege praful, ca la Dinamo. Ce vreţi, să-l văd pe Bokila în teren şi să tac din gură. Nu, intru eu pe teren dacă e şi pierd meciul cu 3-0. Dacă antrenorul face asta (n.r. - să-l folosească pe Bokila), intru eu pe teren, nu mai trebuie să sun, îl dau afară a doua zi. Cum să-l ai pe Nemec şi să fie Bokila pe teren, cum? Nu pot să accept aşa ceva. De aia nu se alege praful la mine, d-aia se alege praful la ei, toţi. Se bagă patronul că sunt banii lui, te doare inima şi sufletul. De aia se bagă patronul. Dacă patronul doarme şi se face schimbul Nascimento cu Nistor, se alege praful, dacă patronul nu ştie fotbal. A zis omul, săracul: <Domne, nu mă pricep la asta>. Dacă nu te pricepi, stai acasă, nu te băga! Dacă nu te pricepi, îl schimbă pe Nascimento cu Nistor şi ţi-l aduce pe Bokila şi ţi-l ţine pe Filip pe bancă, că, vezi Doamne, mare lucru a făcut, a băut şi intră Maxi Oliva. Şi la revedere, se alege praful. La mine nu o să vedeţi niciodată aşa ceva. La fotbal, un singur lucru se premiază, rezultatul echipei, cine face, cum face, ce face, ce nu face, toate celelalte lucruri din culise n-au nicio valoare. Eu mă consult cu antrenorul, nu fac eu echipa. Important e dacă câştigă echipa, nu cine o face. Eu sunt mulţumit de cum am condus echipa, pentru ca nu am dat faliment", a declarat Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a vorbit după ce FCSB, calificată deja în 16-imile Ligii Europa, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Viktoria Plzen, într-un meci din etapa a cincea, penultima a Grupei G a competiţiei.

Aceasta este prima înfrângere a FCSB în Grupa G şi tot prima din patru întâlniri în acest an cu Plzen, în Liga Europa. În ultimul meci al grupei, FCSB va evolua, la 7 decembrie, de la ora 22.05, pe teren propriu, cu Lugano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.