Clubul Bayern Munchen a anunţat, joi, că Miroslav Klose, în vârstă de 41 de ani, va deveni antrenor secund la gruparea bavareză în data de 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul fostului internaţional german va fi valabil până la 30 iunie 2021.

“Abia aştept să îmi preiau atribuţiile. Eu şi Hansi Flick ne cunoaştem de mult timp, de la naţionala Germaniei. Avem încredere unul în celălalt, atât din punct de vedere profesional cât şi personal. Sper că îmi voi putea folosi experienţa pentru a aduce o contribuţie importantă la FC Bayern pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Miroslav Klose.

De asemenea, contractul de antrenor secund al lui Danny Rohl (31 de ani) va fi prelungit, noul acord urmând să fie valabil până la 30 iunie 2023.

Klose, care a evoluat la Bayern timp de patru sezoane, între 2007 şi 2011, a antrenat în ultimele două sezoane echipa U17 a clubului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.