Campioana Germaniei, Bayern München, a înregistrat piedreri de aproximativ 150 de milioane de euro din veniturile neîncasate în zilele de meci, din cauza pandemiei Covid-19, a declarat, luni, preşedintele comitetului care supervizează activitatea clubului, Herbert Hainer, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dar Hainer a insistat că "ambiţiile (n.r. - clubului) nu s-au diminuat”.

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar şefii lui Bayern speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, la 21 august, împotriva formaţiei FC Koln, pe un stadion, Allianz Arena, care poate primi 75.000 de persoane.

Fostul internaţional a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câştiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga.

"Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.