Clubul Bayern Munchen a depus o plângere la UEFA după ce fanii săi au fost agresaţi de huligani greci, incidente soldate cu cel puţin trei răniţi, la meciul de Youth League disputat, marţi, la Pireu, cu Olympiacos, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plângerea a fost transmisă Corpului de Control şi Disciplină al UEFA, care va deschide o anchetă, potrivit clubului bavarez.

Gruparea Bayern a precizat că trei suporteri au ajuns la spital, dar au putut părăsi unitatea medicală după ce au primit îngrijiri.

Marţi, poliţia greacă anunţa că au fost rănite şapte persoane: şase fani germani şi un agent de pază.

În minutul 84 al meciului de marţi, arbitrat de Marius Avram, când oaspeţii conduceau cu 4-0, aproximativ 80 de huligani greci, purtând cagule şi folosind bâte, au pătruns pe teren şi s-au dus în sectorul în care se aflau fanii echipei oaspete, pe care i-au atacat.

Marius Avram a întrerupt meciul aproximativ 20 de minute după incidente. La reluarea jocului, scorul fiind unul categoric şi toţi cei de faţă afectaţi de incidente, jucătorii celor două echipe s-au strâns la mijlocul terenului şi încheiat într-un mod amical jocul, ca la un antrenament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.