Baschetbalistul DeAndre Ayton (Phoenix Suns) a fost suspendat 25 de meciuri după ce a fost depistat pozitivi cu un diuretic, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pivotul de 21 de ani, orginar din Insulele Bahamas, prima alegere la draftul din 2018, a jucat, miercuri, în primul meci al sezonului, cu Sacramento Kings (scor 124-95), în care a reuşit 18 puncte şi 11 recuperări. Suspendarea sa intră în vigoare de la următorul meci, cu Denver Nuggets.

Jucătorul se apără spunând că a consumat ceva fără să ştie ce conţine.

"Le cer iertare familiei, celor de la Suns, coechipierilor, partenerilor mei, fanilor, întregii comunităţi a lui Suns. A fost o greşeală involuntară. Din nefericire, am consumat ceva fără să ştiu (n.r. - ce conţine)", a declarat baschetbalistul.

Potrivit jurnalistului Adrian Wojnarowski de la ESPN, sindicatul jucătorilor din NBA pregăteşte o procedură de arbitraj vizând reducerea sau anularea sancţiunii dictate împotriva lui Ayton, pe baza criteriului "ingestiei neintenţionate a unei substanţe". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.