Baschetbalistul Vlad Moldoveanu şi-a anunţat, sâmbătă, plecarea de la echipa CSO Voluntari, cu care a devenit vicecampion în 2022 şi a cucerit Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vlad Moldoveanu, fiul preşedintelui FR Baschet Carmen Tocală, a evoluat două sezoane la CSO Voluntari, cu care a cucerit două Cupe ale României şi o medalie de argint în Liga Naţională.

Sezonul 2022 a fost cel mai prolific pentru el şi echipa sa, cu titlul de vicecampion, Cupa României şi finala Supercupei.

Cu o carieră impresionantă la nivel de club, după încheierea periplulului în NCAA, Moldoveanu a bifat contracte la echipele Benetton Treviso, Le Havre, Kalev/Cramo, Turow, Zielona Gora, Bukucekmece şi Ifaistos, iar în România a fost campion cu U Banca Transilvania Cluj, în 2017, când a cucerit şi Cupa.

Vlad Moldoveanu nu a anunţat şi următoarea destinaţie, având mai multe oferte de la cluburi din ţară şi străinătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.