Echipa de baschet masculin Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, că noul antrenor este sârbul Aleksandar Trifunovic, care a făcut parte ultima dată din staful lui BC Khimki Moscova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trifunovic a semnat un contract valabil în viitorul sezon.

”Trifunovic este un antrenor cu pedigree şi experienţă în baschetul european. Acesta a antrenat echipe precum Lietuvos Rytas, BC Zalgiris Kaunas, Pinar Karsiyaka, iar cel mai recent a ocupat postul de antrenor secund la puternica echipa BC Khimki din Moscova”, a transmis Dinamo Bucureşti.

În carieră, tehnicianul sârb a condus şi naţionala Azerbaijanului, iar în palmares are titluri naţionale în Lituania şi Kazakhstan, precum şi prezenţe în sferturile de finală ale Ligii Campionilor sau Liga VTB.

”Aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem la muncă alături de noii noştri jucători şi sperăm să vedem rezultate demne de un sezon aniversar”, se mai arată în anunţul formaţiei Dinamo Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.