Debutantă în Alpe Adria Cup, o competiţie oficială cu formaţii preponderent din centrul Europei, şi deja calificată în sferturile de finală, SCM Timişoara a pierdut, marţi, primul meci în grupa D, în deplasare, cu slovacii de la Spisski Rytieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SCM Timişoara a fost învinsă cu scorul de 95-88 (44-50).

În primele dispute din grupa D, echipa antrenată de Dragan Petricevici a obţinut rezultatele: 88-63 şi 92-65 cu croaţii de la KK Zabok, 193-97 cu formaţia slovenă KK Rogaska şi 106-72 cu slovacii de la Spisski Rytieri.

SCM Timişoara este lider în clasament, cu 9 puncte, şi va juca ultimul meci din grupa D pe teren propriu, cu slovenii de la KK Rogaska, în 14 decembrie.

La startul Alpe Adria Cup din acest sezon se află formaţii din Croaţia, Austria, Slovacia, Cehia, Slovenia şi Polonia, precum şi România.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.