Echipa de baschet masculin SCM Craiova a fost învinsă vineri, în Lituania, de formaţia BC Kalev/Cramo, scor 84-79 (45-33), în finala turneului preliminar B al FIBA Europe Cup şi a ratat calificarea directă în faza grupelor competiţiei. SCM Craiova mai are o şansă la calificare, dacă prinde unul din cele trei locuri de ”lucky loser”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori pentru SCM au fost Nikolic 23 puncte şi Hopkins 15.

În sferturile turneului din Lituania, SCM Craiova a învins chiar gazdele de la BC Jonava, cu 65-59, iar în semifinale a trecut de Kapfenberg Bulls, scor 71-55.

Formaţia craioveană este debutantă în cupele europene, iar din turneele preliminare se califică direct în grupe doar câştigătoarea.

SCM mai are o şansă la calificare, după întocmirea clasamentelor detaliate din turneele preliminare, pentru că trei echipe ”lucky loser”, cu cel mai bun coşaveraj în semifinale şi finale, vor ajunge în grupe.

În grupele FIBA Europe Cup se află deja echipele CSO Voluntari şi CSM Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.