Echipa de baschet masculin SCM Craiova a fost învinsă şi în etapa a III-a din grupa I a FIBA Europe Cup, scor 93-62 (51-34), în deplasare, cu formaţia germană Chemnitz Niners.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori pentru SCM Craiova au fost Palmi 19 puncte şi Nikolic 14, iar de la Chemnitz s-a remarcat Filipovity 19.

În cealaltă partidă a etapei vor juca FC Porto - Cholet Basket.

În primele două meciuri din grupa I, SCM Craiova a pierdut cu FC Porto, scor 73-83, şi cu Cholet Basket, cu 56-75, iar în următorul meci va juca în deplasare, cu Chemnitz, în 10 ianuarie.

SCM Craiova s-a calificat în grupa I după ce a câştigat grupa preliminată H, din care nu a trecut mai departe vicecampioana CSO Voluntari. SCM Craiova a jucat calificări pentru a ajunge în faza grupelor, în timp ce echipa CSO Voluntari a venit din Basketball Champions League, unde nu a reuşit să treacă de turneul preliminar.

În grupa L din FIBA Europe Cup joacă şi CSM Oradea.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua vor trece în fazele eliminatorii se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.