Echipa de baschet masculin SCM Craiova a fost învinsă şi în etapa a IV-a din grupa I a FIBA Europe Cup, marţi seară, cu scorul de 90-64, în deplasare, de formaţia portugheză FC Porto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele meciuri din grupa I, SCM Craiova a obţinut rezultatele: 73-83 cu  FC Porto, 56-75 cu Cholet Basket şi 62-93 cu Chemnitz Niners. Echipa craioveană ocupă ultimul loc în grupa I, cu 4 puncte.

Următorul meci va fi în 1 februarie, pe teren propriu, cu Cholet Basket.

SCM Craiova s-a calificat în grupa I după ce a câştigat grupa preliminată H, din care nu a trecut mai departe vicecampioana CSO Voluntari. SCM Craiova a jucat calificări pentru a ajunge în faza grupelor, în timp ce echipa CSO Voluntari a venit din Basketball Champions League, unde nu a reuşit să treacă de turneul preliminar.

În grupa L din FIBA Europe Cup joacă şi CSM Oradea.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua vor trece în fazele eliminatorii se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.