Echipa de baschet masculin Rapid Bucureşti a anunţat, luni, transferul jucătorului Bel Altit, originar din Israel, dar care are şi cetăţenie română. Altit va evolua în premieră în Liga Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începem săptămâna cu un transfer important: Ben Altit a semnat cu echipa noastră! Power-forward româno-israelian, fost membru al echipei Macabi Tel Aviv în Euroligă, aduce un plus de valoare în Giuleşti. Cu medii de 5,6 puncte, 3,5 recuperări şi 1,3 assisturi la Maccabi Ramat, ultima echipă la care a evoluat în Israel, Altit promite să fie un lider puternic în lupta pentru top! Hai să-l întâmpinăm cu entuziasm şi să-l susţinem în noile provocări la Rapid!”, a anunţat, luni, Rapid Bucureşti, echipa clasată pe locul 4 în sezonul precedent.

Ben Altit are 30 de ani, joacă pe postul de extremă de forţă şi vine din liga secundă israeliană.

De-a lungul carierei, baschetbalistul înalt de 2.08 metri a trecut, între altele, şi pe la echipele Bnei Herzliya, Maccabi Tel Aviv, Maccabi Ashdod, Hapoel Gilboa sau Ironi Nahariya.

Cu Rapid Bucureşti, Ben Altit va juca şi în preliminariile FIBA Europe Cup, între 3-5 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.