Echipa de baschet masculin CSM Oradea a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia germană Brose Bamberg, scor 95-84 (57-52), în al patrulea meci din grupa L, faza a doua a FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Tarolis 27 puncte, pentru CSM Oradea, iar de la Brose s-a remarcat Sengfelder 23.

În cealaltă partidă a etapei, Keravnos BC - Anwil Wloclawek 65-78.

În primele meciuri din grupa L, CSM Oradea a obţinut rezultatele: 82-80 cu Brose Bamberg, 73-91 cu Anwil Wloclawek şi 75-77 cu Keravnos BC.

CSM Oradea va evolua în etapa următoare în deplasare, cu Anwil, în 1 februarie. După patru etape, orădenii au 6 puncte în clasament (locul 3).

În grupa I din FIBA Europe Cup joacă şi SCM Craiova, care are deja patru înfrângeri şi a ratat orice şansă de calificare mai departe.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua vor trece în fazele eliminatorii se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.