Baschetbalistul Kevin Durant (Phoenix Suns) a semnat un „contract pe viaţă” cu gigantul de echipament sportiv Nike, a declarat vineri starul NBA, care este al treilea jucător de baschet din istorie care a semnat un contract pe viaţă cu Nike.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kevin Durant (34 de ani) se află sub contract cu Nike încă de la debutul său în NBA, în anul 2007, atunci când a şi fost desemnat Rookie of the Year. "Când am semnat prima dată cu Nike, nu aş fi putut să visez cât de departe vom ajunge în acest parteneriat. Am făcut o muncă uimitoare din punct de vedere creativ şi filantropic", a declarat Durant, care a fost de două ori campion în NBA şi a fost ales de 13 ori în All Star Game.

„Fiind unul dintre cei mai buni jucători de baschet din lume, Kevin Durant a fost o parte importantă a familiei Nike în ultimii 16 ani”, a declarat John Slusher, vicepreşedintele executiv al Nike pentru marketing sportiv la nivel mondial. „Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm să servim împreună următoarea generaţie de sportivi”, a continuat Slusher.

Kevin Durant este al treilea jucător de baschet din istorie care a semnat un contract pe viaţă cu Nike, după Michael Jordan şi LeBron James.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.