Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte este prima finalistă a Cupei României, după ce a învins duminică, la Turneul Final 8 de la Sfântu Gheorghe, formaţia divizionară secundă CSM Alexandria, scor 81-54 (36-27). A doua semifinală opune campioana Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sferturile de finală, disputate sâmbătă s-au înregistrat rezultatele: CSM Alexandria – CSM Târgu Mureş 78-69, CSM Târgovişte - Sportul Studenţesc 108-38, Sepsi Sfântu Gheorghe - Agronomia Bucureşti 107-52 şi Universitatea Cluj-Napoca - CSM Constanţa 45-76.

A doua semifinală va avea loc tot duminică, de la ora 19.00.

Câştigătoarele vor juca finala Cupei României luni, de la aceeaşi oră.

Deţinătoarea trofeului este campioana Sepsi Sfântu Gheorghe, după finala din 2023 cu FCC UAV Arad, scor 109-63.

Meciurile din cadrul Turneului Final 8 de la Sfântu Gheorghe sunt arbitrate de 11 femei, în semn de respect pentru luna în care sunt sărbătorite, iar lor li se alătură arbitrul internaţional Alin Faur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.