Vicecampioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a fost învinsă vineri, pe teren propriu, de deţinătoarea Cupei României, CSO Voluntari, scor 74-66 (37-35), în primul meci din cinci programate în semifinalele Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori au fost Holt 13 puncte, Ogden 12, pentru CSM Oradea, respectiv Vasiliauskas 15, Barro 14, pentru CSO Voluntari.

Al doilea meci al semifinalei se va juca duminică, tot la Oradea, iar următoarele sunt programate la Voluntari (18 şi 20 mai), respectiv tot la Oradea (23 mai). Prima echipă cu trei victorii se califică în finala sezonului, programată tot în cinci partide.

În cealaltă semifinală se duelează campioana U Banca Transilvania Cluj şi FC Argeş Piteşti, în 14 şi 16 mai, la Cluj-Napoca, apoi 19 şi 21 mai la Piteşti, respectiv din nou în BT Arena, în 24 mai. La fel, prima echipă cu trei victorii obţine calificarea în finala Ligii Naţionale.

Titlul naţional a fost câştigat în 2021 de echipa U Banca Transilvania Cluj, care a primit astfel dreptul de a juca în Basketball Champions League, competiţie în care a atins faza sferturilor de finală.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.