Pivotul bosniac Andrija Stipanović a semnat un nou contract cu campioana U Banca Transilvania Cluj, cu care va juca în stagiunea viitoare şi în EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andrija Stipanović a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane. El este deja dublu campion cu U BT Cluj, în 2021 şi 2022.

Născut pe 18 decembrie 1986 la Mostar, în Bosnia şi Herţegovina, Andrija a sosit la gruparea de pe malul Someşului în vara lui 2020.

De-a lungul carierei, centrul a mai evoluat la Split (Croaţia), Liege Basket (Belgia), JuveCaserta, Vanoli Cremona (Italia), Trabzonspor (Turcia) sau Cedevita Olimpija Ljubljana (Slovenia). 

”Sunt foarte fericit că va continua călătoria mea alături de U-Banca Transilvania. Am avut două sezoane minunate, aşa că singura opţiune era să continui alături de familia Universităţii. Sper să ne facem fanii fericiţii şi să le dăm numeroase motive de sărbătoare”, a declarat Andrija Stipanović după semnarea contractului.

În ultima săptămână şi-au mai prelungit contractele căpitanul Patrick Richard şi Nandor Kuti.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.