Jucătorul echipei NEC Nijmegen, Bas Dost, care s-a prăbuşit pe teren la meciul din deplasare cu AZ Alkmaar, duminică, a transmis un mesaj din spital, în care a precizat că se simte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt bine. Ajutorul pe care am primit pe teren a fost fantastic. Acum sunt în spital şi mă simt bine. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul!", a transmis fotbalistul, mesaj care a fost distribuit pe X de NEC Nijmegen, alături de o fotografie cu Dost în spital.

Bas Dost se reface în spital după ce s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii în timpul meciului din Eredivisie de pe terenul lui AZ Alkmaar, partidă care a fost suspendată. Fostul internaţional olandez are 34 de ani.

"Meciul AZ-NEC a fost oprit în minutul 90, duminică seara, la scorul de 1-2. Bas Dost s-a prăbuşit pe teren şi a fost ajutat imediat de toate serviciile de urgenţă prezente. Dost a fost scos de pe teren de serviciile de urgenţă şi dus la spital", a precizat NEC într-un comunicat pe site-ul său.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.