FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), concitadina Espanyol, în etapa a XXXV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Luis Suarez, în minutul 56. Cu acest gol, Luis Suarez a ajuns la 195 de reuşite, fiind al treilea marcator din istoria Barcelonei, după Messi, 630 de goluri, şi Cesar, 232.

Ansu Fati '50, de la gazde, şi Pol Lozano '53, de la Espanyol, au fost eliminaţi cu cartonaş roşu direct, pentru faulturi dure.

În urma acestui rezultat, Barcelona a acumulat 76 de puncte şi ocupă locul 2 în clasament, la un punct de liderul Real Madrid, care va evolua în această etapă, vineri, pe teren propriu, cu Alaves.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, Espanyol rămâne pe locul 20, ultimul al clasamentului, cu 24 de puncte, la 11 puncte de Eibar, de pe locul 17, care asigură menţinearea, astfel că echipa "mică" a Barcelonei a retrogradat matematic, pentru prima dată după 27 de ani.

Espanyol are 85 de sezoane în prima ligă, la fel va Valencia şi după Real Madrid, Barcelona şi Athletic Bilbao.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.