FC Barcelona a încheiat, marţi, a XIII-a ediţie consecutivă în care nu a pierdut în faza grupelor Ligii Campionilor, informează sport.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barca a pierdut ultima oară în faza grupelor la 18 octombrie 2006, cu Chelsea, scor 0-1, pe Stamford Bridge. Barca era atunci antrenată de Patrick Kluivert, iar Chelsea de Jose Mourinho.

Catalanii au încheiat pe locul 2 Grupa A, la acea ediţie, cu 11 puncte, după formaţia londoneză, care a acumulat 13 puncte. Barcelona avea să fi eliminată în optimi de Liverpool.

Fără numeroşi titulari, între care şi Lionel Messi, FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu 2-1, pe Inter Milano, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei F a Ligii Campionilor. 

Barcelona a câştigat grupa, cu 14 puncte, urmată de Dortmund, zece puncte, Inter, şapte puncte, şi Slavia Praga, două puncte. Barca şi Dortmund merg în optimile LC, iar Inter în 16-imile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.