Jucătoarele de tenis Irina Maria Bara, locul 240 WTA, Cristina Dinu, poziţia 266 în ierarhia mondială, şi Andreea Mitu, locul 227 WTA, au ratat, miercuri, calificarea în turul doi al turneului ITF de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bara a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, după o oră şi 47 de minute, de Martina Di Giuseppe (Italia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 364 în clasamentul mondial.

Dinu a fost întrecută, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1, după două ore şi 13 minute, de Katharina Hobgarski (Germania), jucătoare venită din calificări şi locul 327 WTA.

Mitu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 19 minute, de Tess Sugnaux (Elveţia), ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser şi poziţia 429 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.