Un banner uriaş va fi desfăşurat pe Camp Nou, miercuri seară, la meciul FC Barcelona - Olympiakos Pireu, de la ora 21.45, din grupele Ligii Campionilor, pentru apel la dialog în criza catalană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un banner de 45x46 metru va fi desfăşurat în tribuna laterală de pe Camp Nou, pe care va scrie «Diàleg, respecte i esport»» (Dialog, respect şi sport, în catalană)", a anunţat FC Barcelona într-un comunicat.

La meci, FC Barcelona i-a invitat în loja de onoare pe Agustí Alcoberro, vicepreşedintele Adunării Naţionale Catalane (ANC) şi pe Jordi Bosch, secretar al Omnium Cultural.

Acest meci este primul susţinut de FC Barcelona pe teren propriu, cu spectatori, după referendumul de la 1 octombrie, soldat cu violenţe şi care au dus la decizia ca partida cu Las Palmas să se joace fără spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.