Portarul echipei CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Rapid, scor 1-0, că această confruntare nu a fost deloc uşoară şi că el şi colegii săi au meritat victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci care iniiţal părea mai upşpor, dar n-a fost deloc uşor şi era s-o comitem din nou la ultima fază. Toţi băieţii au jucat extraordinar, am muncit pentru victoria asta şi sper ca ăsta să fie declicul de care aveam nevoie să creştem. Eu spun că echipa a arătat bine în toate meciurile de când am început, în toate cele patru. Chiar spuneam, noi jucăm bine, dar nu câştigăm. Aveam nevoie de un asemenea meci, în care consider că am muncit şi meritam victoria”, a spus Bălgrădean la posturile care transmit Superliga.

CFR Cluj a obţinut, sâmbătă seara, prima victorie a sezonului, învingând cu emoţii, scor 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. Rapid a ratat un penalti în minutele de prelungire, la ultima fază a jocului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.