Preşedintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat, sâmbătă seară, că Neluţu Varga este bine şi se recuperează, el precizând că victoria din meciul cu Rapid, scor 1-0, îi este dedicată patronului clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aşa ne este dat, să trăim intens finalul de meci. Am un deja vu deja, îmi este greu să privesc finalul de joc. S-a dorit să mai dăm un gol, am avut ocazii, am atacat, dar s-a nimerit să fie doar 1-0. Îi dedicăm victoria lui Neluţu Varga. Noi toţi am jucat pentru el. E un om care a fost de fiecare dată alături de club. Am povestit astăzi cu el. Este bine, se recuperează, din ce în ce mai bine, comunicăm. Total fals ce a apărut legat de anumite complicaţii pe care le-ar avea”, a spus Balaj la posturile care transmit Superliga.

CFR Cluj a obţinut, sâmbătă seara, prima victorie a sezonului, învingând cu emoţii, scor 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. Rapid a ratat un penalti în minutele de prelungire, la ultima fază a jocului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.