Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Ştefan Baiaram, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că formaţia sa a controlat în totalitate jocul în repriza a doua, dar şansa a fost de partea adversarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt foarte supărat, foarte dezamăgit că nu am reuşit să-mi ajut mai mult echipa. Sperăm la următorul meci, de joi, să câştigăm. Am avut mai multe ocazii decât ei. În repriza a doua am controlat în totalitate jocul, dar ştiţi cum este fotbalul, dacă greşeşti te taxează imediat. Nu am fost inspiraţi. Nu a vrut să intre mingea. Astăzi au avut o şansă şi şansa a fost de partea lor”, a spus Baiaram la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Mamut, în minutul 86.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.