Laszlo Bölöni, antrenorul echipei FC Metz, i-a răspuns duminică fostului său elev, Franck Queudrue, care l-a acuzat că ar fi „vândut puţin meciul” dintre Nancy şi RC Lens, în anul 2011.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce echipa sa a învins duminică pe FC Nantes, 3-1 pe teren propriu, în etapa a 12-a din Ligue 1, Laszlo Bölöni şi-a amintit de acuzaţiile aduse de fostul său jucător, Franck Queudrue, care a fost antrenat de român în 2011, la RC Lens. „[Bölöni] Spunea mereu că va face totul pentru RC Lens, deşi el era apropiat de Nancy. Cred că în ultima etapă, a vândut un pic meciul. A aliniat o echipă cu mulţi tineri şi fără nici un atacant. Am pierdut atunci cu 4-0”, a spus Queudrue.

„Sincer, nu îmi aduc aminte de el”, a spus Bölöni despre Queudrue. „Cine este? Ce face acum?” a mai întrebat antrenorul român duminică, atunci când i-au fost aduse la cunoştinţă insinuările fostului fundaş. „Nu mi-l amintesc. Îmi aduc aminte de Raphael Varane, de portarul nostru,  Runje, de Maoulida sau de Kondogbia... De el, nu-mi amintesc. Spune că am vândut meciul? Când am fost să jucăm la Nancy, campionatul se terminase deja, eram deja retrogradaţi. Mă gândesc dacă nu ar trebui, cumva, să îl dau în judecată pe Queudrue”, a declarat Bölöni

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.