Atacantul Mircea Axente a declarat că echipa sa, Dinamo, a arătat tărie de caracter, revenind de trei ori după ce a fost condusă de FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un sentiment foarte plăcut atunci când dai gol. La orice gol mă bucur. Suntem bucuroşi că am reuşit să scoatem un punct în seara asta, dar cel mai important este că am revenit de trei ori. Asta arată tărie de caracter şi faptul că suntem o echipă. Ne dă speranţe pentru viitor. Cred că am fost un pic neatenţi la fazele fixe, dar astea sunt greşeli pe care le putem remedia pe viitor. Presiune există peste tot, dar de-asta suntem fotbalişti profesionişti. Mă bucur că antrenorul a avut încredere în mine, atât el, cât şi ceilalţi care m-au dorit înapoi la echipă", a declarat Axente.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.