Autocarul echipei Dinamo a fost oprit în trafic, joi seară, pe drumul de întoarcere de la Miercurea Ciuc, de fanii supăraţi de eliminarea formaţiei "alb-roşii" din Cupa României de către o echipă din liga a treia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit imaginilor postate pe Facebook de Peluza Cătălin Hâldan, trei maşini cu suporteri au blocat autocarul echipei şi le-au cerut socoteală jucătorilor.

Apoi, autocarul a oprit într-o benzinărie, unde antrenorul Mircea Rednic şi secundul Iulian Mihăescu au discutat cu un grup de suporteri nemulţumiţi de prestaţia echipei lor favorite.

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.