Până la 30.000 de fani pe zi vor putea asista la meciurile de la Australian Open, a anunţat Martin Pakula, ministrul Sportului din statul Victoria, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele opt zile ale turneului va fi permis accesul a 30.000 de spectatori, împărţiţi în mod egal între sesiunile de zi şi seară.

Apoi, începând din sferturile de finală, numărul fanilor va fi redus la 25.000 - jumătate din numărul mediu de spectatori din anii precedenţi.

Australian Open se desfăşoară în perioada 8-21 februarie la Melbourne.

"Pe parcursul celor 14 zile, înseamnă că vom avea până la 390.000 de oameni aici la Melbourne Park, aproximativ 50% din media din ultimii ani", a spus Martin Pakula .

"Pe Rod Laver Arena va fi o atmosferă incredibilă, nu atât de diferită de atmosfera pe care am văzut-o la toate turneele în ultimii ani. Nu va fi la fel ... dar va fi cel mai semnificativ eveniment internaţional cu spectatori pe care lumea l-a văzut de multe, multe luni", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.