Sârbul Novak Djokovici, principalul favorit şi de 10 ori campion, a trecut uşor de Tomas Martin Etcheverry, vineri, scor 6-3, 6-3, 7-6(2), pe Rod Laver Arena, în turul trei al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici s-a impus în două ore şi 28 de minute în cel de-al 100-lea său meci la Australian Open.

"A fost un meci grozav, cred eu. Cea mai bună prestaţie pe care am avut-o în acest turneu", a declarat Djokovici în interviul de pe teren. "Evident, sunt mulţumit de modul în care am jucat pe parcursul întregului meci, în special în primele două seturi. El a accelerat, şi-a ridicat nivelul tenisului probabil cu unul sau două niveluri în setul al treilea şi am mers cap la cap. În tie-break cred că am găsit loviturile potrivite, serviciile potrivite şi am închis meciul."

După a 31-a victorie consecutivă la Australian Open, Djokovici urmează să îl înfrunte în turul al patrulea pe Ben Shelton, cap de serie 16, sau pe Adrian Mannarino, cap de serie 20.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.