Organizatorii Australian Open au postat pe site-ul oficial, dar şi pe paginile de pe reţelele de socializare, la 1 aprilie, de ziua păcălelilor, o ştire conform căreia suprafaţa de joc va fi din lemn, începând de la ediţia din 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mesajul de pe site-ul ausopen.com este însoţit şi de un material video, în care este prezentată viitoarea suprafaţă de joc.

Mesajul a fost întâmpinat cu umor de majoritatea fanilor, însă unii au crezut informaţia. "Cum? Ce fel de turneu pe suprafaţă din lemn va fi acolo? Ce cred despre asta jucătorii?", a notat una dintre persoanele care au comentat. "Bună Suzanne, poate ar trebui să îi întrebi pe ei", a fost replica Australian Open.

"Va fi o suprafaţă superrapidă, vor fi necesare centuri de siguranţă", a comentat un fan, în timp ce altul s-a amuzat: "Baghdatis va adora această suprafaţă".

Mesajul postat de Australian Open are peste 1.300 de distribuiri pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.