Tenismanul rus Daniil Medvedev s-a calificat joi în turul al treilea al turneului de Gran Slam Australian Open, după ce a întors rezultatul şi l-a învins în patru ore şi 20 de minute pe finlandezul Emil Ruusuvuori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emil Ruusuvuori (24 de ani, locul 53 ATP) a început perfect meciul cu favoritul nr 3 al turneului de la Melbourne, Daniil Medvedev (27 de ani, locul 3 ATP). Finlandezul a câştigat primele două seturi ale meciului şi părea aproape de a provoca surpriza: 6-3, 7-6(1). Medvedev a revenit însă în setul al treilea, pe care l-a câştigat cu 6-4. Setul patru a fost unul de luptă, în care jucătorul din Rusia s-a impus cu 7-6(1) egalând situaţia pe tabelă. Medvedev a câştigat şi decisivul, cu 6-0, reuţind o calificare in extremis în turul al treilea, după un meci de patru ore şi douăzeci de minute, încheiat la ora 3:35 dimineaţa, după ora de la Melbourne.

Pentru a doua oară în anul 2024 jocul lui Daniil Medvedev a alternat evoluţia foarte bună cu una slabă. În turul al treilea, el va juca împotriva canadianului Felix Auger-Aliassime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.