Directorul Australian Open, Craig Tiley, a anunţat că transportul jucătorilor la Melbourne va fi asigurat cu 18 avioane, ocupate la o capacitate de 20 la sută, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există o mulţime de piese în acest puzzle logistic şi ultimele câteva sunt finalizate chiar acum. Vom avea până la 18 avioane şi fiecare va fi limitat la o capacitate de 20% pentru a ne asigura că zborurile sunt cât mai sigure posibil pentru toată lumea. Suntem conştienţi că termenele limită sunt foarte strânse, facem tot posibilul pentru a le comunica jucătorilor informaţii despre zbor cât mai curând posibil. Vom aduce pe toată lumea la Melbourne", a scris el, pe Twitter.

Jucătorii urmează să sosească la Melbourne între 15 şi 17 ianuarie pentru o carantină de două săptămâni, cu maximum cinci ore pe zi petrecute la Melbourne Park, pentur antrenamente şi masă. Australian Open se va disputa în perioada 8-21 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.