Echipa naţională a Australiei a învins marţi naţionala Palestinei, în Kuwait, scor 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa naţională a Palestinei a disputat marţi, pe stadionul Jaber Al-Ahmad, din Kuweit, al doilea meci de la începutul conflictului cu Israel. Arena din KuwEit City a fost plină de spectatori care au fluturat steaguri palestiniane, roşu, negru, alb şi verde. Fanii prezenţi la stadion au purtat bannere care proclamau „Eliberaţi Gaza” şi fotografii cu chei, simbolizând casele pierdute de palestinieni în timpul creării Israelului, în 1948.

Unicul gol al meciului a fost înscris de fundaşul Harry Souttar, în minutul 18. Cu această victorie, Australia conduce cu 6 puncte în grupa I a preliminariilor asiatice pentru Cupa Mondială 2026. Pe locul secund se află Liban, cu 2 puncte, pe trei se află Palestina – un punct şi Bangladesh – un punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.