Mihai Cristian Tentea şi Ciprian Nicolae Daroczi au obţinut, vineri, medalia de aur în Cupa Europei, la proba de bob 2 persoane masculin. Sportivii români şi-au adjudecat aurul şi în cadrul Campionatul European de juniori Under-26.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Cupa Europei, 23 de echipaje au luat startul, iar românii au reuşit în cele două manşe de concurs să coboare fără greşeală pârtia şi i-au bătut pe germani la ei acasă.

"În acest moment, atât eu cât şi Ciprian, ne simţim foarte fericiţi pentru acest rezultat. Trăim o emoţie de nedescris mai ales că am câştigat aurul continental în Germania, practic pe partia lor de casă.

Titlul acesta reprezintă pentru noi o confirmare a muncii noastre şi ne dă speranţă pentru viitor.

Am avut un sezon mai dificil din cauza unor accidentări minore şi suntem foarte mândri că astăzi am reuşit să câştigăm competiţia şi totodată să înregistrăm cel mai bun timp la start", a declarat Mihai Cristian Tentea, pilotul echipajului de bob 2 persoane.

Sâmbătă echipajul de bob 4 persoane al României, condus tot de pilotul Mihai Cristian Tentea, va concura la Cupa Europei şi la Campionatul European de Juniori de la Wintenberg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.