Ciclista franceză Audrey Cordon-Ragot a anunţat sâmbătă că absenţa sa de la Mondialul pe şosea, anunţată deja joi, are ca motiv un accident vascular cerebral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu voi fi prezentă la Campionatul Mondial din Australia din cauza unui accident vascular cerebral pe care l-am suferit duminica trecută”, a scris sportiva pe propria pagina de FB. ”Cum acest accident vascular nu a fost depistat imediat, pot să spun că am avut norocul să fiu înconjurată de un staff medical care, prin măsurile luate, mi-a salvat viaţa!”, a mai precizat Audrey Cordon-Ragot.

Ciclista de la Trek-Segafredo nu a anunţat care au fost cauzele exacte care au dus la acest AVC, dar a declarat că a luat o pauză competiţională pentru odihnă şi că va efectua, în curând, teste medicale relevante, urmând să fie planificată şi o intervenţie care să ”rezolve problemele cardiace care au stat la baza accidentului meu”, a mai spus Audrey Cordon-Ragot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.