Atletico Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Betis Sevilla, în etapa a XXXVI-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diego Costa a marcat în minutul 74, după ce echipa lui a rămas în zece jucători, în urma eliminării lui Hermoso '57.

Acest succes îi asigură echipei din Madrid participarea în următorul sezon al Ligii Campionilor, cu două etape rămase de disputat. Atletico ocupă locul 3, cu 66 de puncte, după Real Madrid, 80 de puncte şi un meci mai puţin, şi după FC Barcelona, 79 de puncte, dar înaintea formaţiei FC Sevilla, 63 de puncte, de asemenea cu un joc nedisputat. 

Villarreal, echipa de pe locul 5, primul din afara celor care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a LC şi care nu a jucat în această etapă, a acumulat 57 de puncte, astfel că Atletico Madrid nu mai poate coborî mai jos de locul 4 deoarece are rezultate mai bune în întâlnirile directe cu "submarinul galben".

Echipa lui Diego Simeone este neînvinsă de 16 meciuri în toate competiţiile şi urmează să joace în luna august, cu RB Leipzig, în sferturile de finală ale actualei ediţii a Ligii Campionilor

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.