Echipa spaniolă Atletico Madrid a semnat luni un contract cu internaţionalul iberic de tineret Samu Omorodion, de la Granada.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul spaniol Samuel „Samu” Omorodion (19 ani) a semnat un contract pentru cinci ani cu gruparea „Colchoneros” după ce madrilenii au plătit Granadei clauza de eliberare a jucătorului, în valoare de 6 milioane de euro.

Atacantul, cu origini nigeriene, a debutat pentru Granada în La Liga chiar în prima etapă a acestui sezon, în înfrângere suferită în faţa echipei Atletico Madrid, scor 1-3. În acel meci, Omorodion a marcat unicul gol al echipei sale.

„Este o minune din punct de vedere fizic, cu o coordonare excelentă în ciuda înălţimii sale de 1,93 m. Se remarcă prin explozivitatea sa, viteza şi simţul porţii” l-a caracterizat Atletico pe tânărul atacant într-un comunicat publicayt pe site-ul oficial.

Potrivit presei spaniole, Samuel „Samu” Omorodion va fi împrumutat de Atletico la o altă echipă, pentru restul acestui sezon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.