Internaţionalul belgian Arthur Vermeeren, în vârstă de doar 18 ani, a fost achiziţionat de Atletico Madrid, el semnând un contract pe şase ani şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul a fost transferat de la Antwerp.

La doar 18 ani, mijlocaşul ştie deja ce înseamnă să joci în Liga Campionilor cu Antwerp, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei şi câştigând premiul MVP al duelului dintre echipa belgiană şi FC Barcelona din Belgia. Format la juniorii lui Antwerp din 2018, fotbalistul a progresat până la debutul în prima echipă, la 22 octombrie 2022. În mai puţin de un an şi jumătate la prima echipă, tânărul jucător, care a purtat chiar banderola de căpitan, a avut 66 de apariţii oficiale pentru Antwerp, marcând trei goluri şi oferind opt pase de gol. El are în palmares o Ligă a Belgiei, o Cupă a Belgiei şi o Supercupă a Belgiei.

În urmă cu două zile, cu Atletico Madrid a semnat şi Horaţiu Moldovan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.