Clubul Atletico Madrid a anunţat, sâmbătă, că unul dintre juniorii săi, Christian Minchola, a încetat din viaţă la vârsta de 14 ani. Gruparea spaniolă nu a precizat cauza decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem consternaţi de vestea tristă a decesului jucătorului nostru şi regretăm profund pierderea sa. Atletico Madrid este alături de familia şi prietenii lui Christian în aceste momente de durere imensă”, a declarat preşedintele clubului spaniol, Enrique Cerezo.

“Furie şi durere pentru că trebuie să îi spunem adio lui Christian Minchola. Viaţa este tare nedreaptă. Sunt mândru că ai purtat acest tricou. Multă putere colegilor, familiei şi prietenilor. Odihneşte-te în pace”, este şi mesajul căpitanului echipei Atletico, Koke.

Christian Minchola, născut la 19 februarie 2006, făcea parte din Academia clubului Atletico Madrid din sezonul 2013/2014.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.