Atletico Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a XI-a oară campioantul Spaniei, prima dată din 2014. Formaţia antrenată de Diego Simeone s-a impus, cu scorul de 2-1 (0-1), în meciul disputat, în depalsare, cu Real Valladolid, în etapa a XXXVIII-a, ultima a LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Plano '18 / Correa '57, Luis Suarez '67.

La precedentul titlu de campioană al formaţiei Atletico tot Simeone a fost pe bancă, aşa că el are acum două astfel de trofee în palmares.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rivala Real Madrid a câştigat chinuit, acasă, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul cu Villarreal (Benzema '87, Modrici '90+2 / Pino '20).

Într-un alt meci, FC Barcelona a învins, în depalsare, cu scorul de 1-0, ultima clasată Eibar (Griezmann '81).

Atletico Madrid a terminat pe primul loc al clasamentului, cu 86 de puncte, fiind urmată de Real Madrid, 84 de puncte, de FC Bareclona, 79 de puncte, şi de FC Sevilla, cu 74 de puncte, dar andaluzii nu au disputat încă ultimul meci. Toate aceste echipe vor evolua în Liga Campionilor.

Real Sociedad şi Betis Sevilla, de pe locurile 5, respectiv 6, vor evolua în Liga Europa, iar Villarreal, în Conference League.

Au retrogradat în liga a doua Huesca, locul 18, Valladolid, locul 19, şi Eibar, locul 20.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.