Atacantul Spartak Moscova, Quincy Promes, este dat în judecată în Olanda pentru „tentativă de omor” a unui văr anul trecut, a informat joi presa olandeză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Procurorul din Amsterdam a decis să trimită în judecată un tânăr de 29 de ani din Amsterdam (...) pentru tentativă de omor şi agresiune gravă”, a anunţat Parchetul din Amsterdam într-un comunicat, fără a da un nume. Data audierii nu a fost încă stabilită.

Potrivit procuraturii, "victima, văr cu suspectul, a fost rănită grav la genunchi” în timpul unei lupte între cei doi bărbaţi la sfârşitul lunii iulie 2020, în timpul unei reuniuni de familie în oraşul Abcoude, de lângă Amsterdam.

Potrivit presei olandeze, suspectul este Quincy Promes, care a fost arestat în decembrie 2020 pentru agresiune cu armă albă.

În declaraţia sa, procuratura arată că suspectul a fost eliberat la două zile după arestare, după ce a fost audiat din ordinul procurorului.

La momentul arestării sale, avocatul jucătorului a negat acuzaţiile. "Promes neagă în mod oficial acuzaţia. El nu se afla la faţa locului la momentul înjunghierii”, a declarat Me Manon Aalmoes la Agenţia Olandeză ANP, înainte de a preciza că jucătorul "cooperează pe deplin la anchetă”.

Internaţionalul olandez născut în Amsterdam juca pentru Ajax la momentul acela. S-a întors la începutul acestui an la Spartak Moscova, unde jucase deja patru sezoane din 2014 până în 2018.

El a făcut parte din echipa olandeză la Euro în iunie anul trecut, dar de atunci nu a mai îmbrăcat tricoul selecţionatei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.