Atacantul muntenegrean Stefan Milosevic a semnat cu echipa UTA Arad şi a fost prezentat marţi de clubul arădean, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stefan Milosevic (26 de ani) a evoluat ultima oară pentru echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, unde, în această stagiune, a jucat în 16 meciuri, marcând cinci goluri. El a adunat şi patru partide în preliminariile UEFA Conference League.

"Am vorbit cu Vukcevic în urmă cu două zile, este prietenul meu din Muntenegru, am evoluat împreună şi pentru echipa naţională, îl cunoşteam de dinainte să ajung aici. Am vorbit cu el despre club, despre oraş, despre toate aspectele. Mi-a spus că UTA este unul dintre cele mai mari cluburi din România, care a câştigat şase titluri şi două cupe. Mi-a mai spus şi că toţi oamenii din Arad sunt înnebuniţi după fotbal, sunt fanatici, aşa că sunt foarte fericit că am ajuns aici.”, a declarat Milosevic după ce a semnat contractul cu gruparea din Arad.

Stefan Milosevic va efectua deplasarea cu UTA Arad în stagiul de pregătire din Turcia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.