Atacantul Dzenan Zajmovic a semnat, marţi, un contract pe un sezon cu gruparea CSM Politehnica Iaşi, a anunţat clubul ieşean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul cu o talie impresionantă, 1.90m, şi-a dat acordul să evolueze la gruparea din Copou în actualul sezon, cu posibilitatea de a prelungi înţelegerea pentru încă un an. 

Dzenan Zajmovic s-a născut la data de 11 noiembrie 1994 la Antwerpen, în Belgia. Tot acolo a început fotbalul la vârsta de 10 ani. După 6 ani s-a mutat in Bosnia-Herţegovina, unde a evoluat în echipa de tineret a celor de la Zeljeznicar.
 
La seniori a debutat la clubul croat Lokomotiva Zagreb cănd încă nu împlinise 19 ani. Au urmat evoluţii pentru Travnik, în Bosnia, apoi o revenire la Zeljeznicar, formaţie cu care a câştigat Cupa. A bifat 4 prezenţe în calificările Europa League şi a marcat un gol. 
 
În timpul liber, Dzenan preferă să urmărească filme pe Netflix, ecranizarea sa favorită fiind Contele de Monte Cristo cu Gerard Depardieu în rolul principal.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.