Exclus din lotul Braziliei în urma unor acuzaţii de violenţă domestică din partea fostei sale partenere Gabriela Cavallin şi vizat de o plângere, fotbalistul Antony este acum subiectul unor noi acuzaţii din partea a două femei, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima, Rayssa de Freitas, susţine că a fost nevoită să primească îngrijiri în spital în urma unui conflict în luna mai a anului trecut, relatează RMC Sport. Studenta la drept susţine că a fost atacată de Antony şi de Mallu Ohana - fosta soţie a jucătorului brazilian Dudu - în maşina atacantului, în faţa unui club de noapte din Sao Paulo.

Cealaltă mărturie îi aparţine lui Ingrid Lana, bancher în vârstă de 33 de ani care a declarat într-un interviu pentru Record TV că Antony a fost agresiv cu ea în octombrie. "A încercat să întreţină relaţii sexuale cu mine, iar eu nu am vrut. M-a împins de perete şi m-am lovit la cap", a declarat ea la televiziunea braziliană.

Atacantul brazilian a negat luni, pe reţelele de socializare, acuzaţiile fostei sale partenere.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.