Jucătorii Claudiu Belu Iordache şi Robert Boboc au semnat cu Astra şi vor face parte din efectivul deplasat de Marius Şumudică în turneul de la Limassol, a anunţat, joi, pe site-ul oficial, clubul giurgiuvean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Claudiu Belu - 23 de ani, fost la Poli Timişoara, Concordia Chiajna şi ASA Târgu Mureş, are, deja, peste 80 de meciuri în Liga I, şi peste 100 de partide oficiale jucate în cariera sa. El a semnat un contract valabil pe două sezoane şi jumătate.

Tot pe aceeaşi perioadă a semnat şi Robert Boboc, jucător născut în 1995, care se încadrează în acest sezon în criteriul “Under 21”, mijlocaşul central format la şcoala “Dani Coman, trecut apoi pe la Universitatea Cluj (unde a debutat în Liga I, în 2014) jucând în prima parte a acestui sezon la divizionara secundă CS Mioveni.

Echipa Astra Giurgiu va efectua un stagiu de pregătire în Cipru, în perioada 13-27 ianuarie, şi va juca patru meciuri amicale.

În cantonamentul din Cipru, Astra Giurgiu va întâlni formaţiile Doxa Katokopia (Cipru) - 16 ianuarie, Spartak Moscova (Rusia) - 19 ianuarie, Ural Ekterinburg (Rusia) - 22 ianuarie şi Pogon Szczecin (Polonia) - 25 ianuarie.

Campioana României ar mai putea juca un meci amical cu echipa Ujpest FC (Ungaria), la 26 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.