Clubul Astra Giurgiu vrea ca LPF şi FRF să se sesizeze după ce reprezentanţii FCSB au făcut declaraţii cu privire la prestaţia echipei giurgiuvene în meciul cu FC Viitorul, precizând, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că onestitatea grupării pregătite de Marius Şumudică nu poate fi pusă la îndoială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem dezamăgiţi de lipsa de respect faţă de clubul nostru manifestată de oficialii FCSB pe care îi rugăm să prezinte dovezile care stau la baza declaraţiilor lor sau să ceară scuze pentru acuzaţiile nefondate aduse. Onestitatea clubului Astra nu poate fi pusă la îndoială, chiar FCSB fiind beneficiara corectitudinii noastre, în urmă cu două sezoane. Pare ciudat că după ce a pierdut cu 3-1 meciul de la Viitorul, FCSB-ul acuză o echipă care a pierdut cu 3-2, la capătul unui joc în care poate invoca şi unele decizii nefavorabile de arbitraj, o constantă, din păcate, la toate meciurile noastre din play-off. Rugăm LPF şi FRF să se sesizeze cu privire la aceste declaraţii", se arată în comunicatul grupării giurgiuvene.

Duminică tehnicianul echipei FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, într-o conferinţă de presă, că meciul de sâmbătă dintre FC Viitorul şi Astra Giurgiu a fost "foarte interesant". El a precizat că ar vrea să se abţină de la comentarii, deoarece i s-a făcut "scârbă", şi a atras atenţia cu privire la declaraţiile lui Alexandru Ioniţă, menţionând că unele afirmaţii pot duce la anulări de contracte.

"Un meci pentru noi se pare foarte important, din toate punctele de vedere, mai ales având în vedere faptul că aseară am văzut un meci foarte interesant. Aş vrea să mă abţin de la orice comentariu pentru că sincer mi s-a făcut scârbă. Vreau doar să trag un semnal de alarmă şi să spun un singur lucru: nu contează ceea ce simţi pentru o anumită echipă, în momentul când semnezi un contract cu o echipă cel mai important lucru este să respecţi ceea ce ai semnat şi să îţi faci meseria. Nu vreau să fac niciun fel de speculaţii, numai că văd foarte multe discuţii, tatuaje, nebunii, lucruri care nu au ce căuta în fotbal, Nu îţi interzice nimeni să simpatizezi cu un anumit club dar în momentul când faci anumite declaraţii cred că din anumite declaraţii se pot rupe anumite contracte, se pot face foarte multe lucruri, pentru că există fair-play, fotbalul e un fenomen incredibil, un fenomen la care oamenii vin cu mare plăcere şi vor să vadă spectacol", a spus Reghecampf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.