Fundaşul Mike Cestor şi mijlocaşul ofensiv Dylan Bahamboula au semnat contracte valabile pentru următoarele trei sezoane cu clubul Astra, fiind deja sub comanda lui Marius Măldărăşanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bahamboula – 23 de ani, este fost internaţional francez de juniori, acesta jucând pentru ţara care dă campioana mondială atât la Under 20, cât şi la U17 şi U16, după care, la seniori, a optat pentru Republica Congo. În CV-ul său apar 15 meciuri şi un gol marcate în Ligue 1 (o parte dintre prezenţe chiar sezonul trecut, pentru Dijon), acesta evoluând şi pentru Monaco, Ajaccio şi FC Paris.

Mike Cestor – 26 de ani, ultima dată în Franţa, la SAS Epinal, dar cu mai multe echipe engleze în CV, se antrenează de săptămâna trecută alături de lotul Astrei, semnând astăzi, de asemenea, un angajament pentru următorii trei ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.