Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Viitorul, în etapa a XX-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Wuthrich '61 / G. Ganea '10.

0-1, min. 10: Măţan a şutat din vole, de la 17 de metri, balonul a lovit bara laterală şi a revenit la Ganea, care a înscris în poarta goală;

1-1, min. 65: Montini a şutat din interiorul careului mare, Căbuz a respins balonul în faţă, iar Wuthrich a marcat în poarta goală.

- În minutul 31, arbitrul Ovidiu Haţegan a avut nevoie de îngrijiri medicale la gamba stângă. Meciul a fost întrerupt circa două minute, apoi centralul a continuat partida.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Mihai Popa - Graovac, V. Găman (Jovanovic '86), Boe Kane - Merloi (Montini '46), Canadija, Wuthrich (Stahl '67), Crepulja, David Bruno - V. Gheorghe, Budescu. Antrenor Eugen Neagoe.

Viitorul: Căbuz - Dussaut (R. Benzar '46), Artean, Dobrosavlevici, Boboc - Babunski (C. Matei '54), Gaztanaga, Ciobanu - Grădinaru (Ely Fernandes '54), G. Ganea (Sabala '75), Măţan (Pitu '85). Antrenor Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Canadija '28, Budescu '45+3, Boe Kane '78, Graovac '82 / Dussaut '22, Babunski '50, Artean '64.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleac, Mihăiţă Necula - Andrei Antonie;

Observator de arbitri: Cristian Nica.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul se menţine pe locul 8, cu 25 de puncte. Astra ocupă locul 13, cu 19 puncte.

FCSB conduce în clasamentul Ligii I, cu 45 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 41 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, cu 37 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.