Clubul Astra Giurgiu, liderul Ligii I, a anunţat, pe site-ul oficial, că a primit din partea UEFA dreptul de a participa în cupele europene în sezonul viitor, cazul său fiind reexaminat de forul continental.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul Astra a primit din partea UEFA dreptul de a participa în competiţiile europene organizate de acest for şi în sezonul viitor. După o sancţiune primită anul trecut din partea UEFA, cazul Astrei a fost reexaminat, clubul nostru îndeplinind condiţiile de participare în cupele europene! UEFA a transmis clubului şi Federaţiei Române de Fotbal, oficial, această înştiinţare", se arată pe site-ul grupării din Giurgiu.

În decembrie 2015, gruparea Astra fusese amendată cu 80.000 de euro şi avertizată de Corpul de Control Financiar al UEFA că nu va putea participa la următoarea ediţie a cupelor europene la care se va califica în următoarele trei sezoane dacă nu va demonstra, până la 31 ianuarie 2016, că şi-a plătit datoriile de până la 30 septembrie 2015.

Echipa Astra Giurgiu a evoluat în sezonul 2015/2016 în preliminariile Ligii Europa, fiind eliminată în play-off de AZ Alkmaar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.